Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ενθουσιασμένος ο Βαλβέρδε που θα παίξει αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ενθουσιασμένος ο Βαλβέρδε που θα παίξει αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ως «ξεχωριστό γεγονός» χαρακτήρισε την προσεχή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός στο πέρασμά του από τον πάγκο των Πειραιωτών εκτιμήθηκε όσο λίγοι στο παρελθόν από τον κόσμο του συλλόγου και η επιστροφή του στην Ελλάδα αν μην τι άλλο αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να παίξω ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και αυτό θα συμβεί σύντομα. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό. Νοιώθω ενθουσιασμένος που θα γυρίσω».

Ως «ξεχωριστό γεγονός» χαρακτήρισε την προσεχή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός στο πέρασμά του από τον πάγκο των Πειραιωτών εκτιμήθηκε όσο λίγοι στο παρελθόν από τον κόσμο του συλλόγου και η επιστροφή του στην Ελλάδα αν μην τι άλλο αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία.

Ο ίδιος, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος με την Αλαβές, ρωτήθηκε για το πως νοιώθει που θα τεθεί αντιμέτωπος με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η απάντησή του ήταν η ακόλουθη:

«Ο όμιλος είναι δύσκολος. Έχει μέσα την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, την ομάδα που μας απέκλεισε στους ημιτελικούς. Μια ομάδα με εξαιρετική άμυνα. Για την Σπόρτινγκ έχω να πω ότι ήταν η πιο δυνατή από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας».

Ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε: «Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να παίξω ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και αυτό θα συμβεί σύντομα. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό. Νοιώθω ενθουσιασμένος που θα γυρίσω.»

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024