Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η άγνωστη επιστολή… υποχώρησης των απαγωγέων Λεμπιδάκη

Η άγνωστη επιστολή… υποχώρησης των απαγωγέων Λεμπιδάκη

Όπως αποκαλύπτει ένας από τους συλληφθέντες, οι απαγωγείς είχαν συμφωνήσει να δεχθούν το ποσό που τους είχε προτείνει η οικογένεια του επιχειρηματία, αλλά φαίνεται πως τους πρόλαβε η ΕΛ.ΑΣ.

Την απόφαση να δεχθούν τα χρήματα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει η οικογένεια του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη φαίνεται πως είχαν λάβει οι απαγωγείς του.

Όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση του Εμμανουήλ Κλάδου, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας ανταλλακτικών όπου κρατείτο ο Λεμπιδάκης, οι απαγωγείς είχαν βάλει τον επιχειρηματία να γράψει μια επιστολή προς την οικογένειά του, στην οποία έγραφε πως οι δράστες της απαγωγής είχαν συμφωνήσει να 9.850.000 ευρώ που είχε συγκεντρώσει η οικογένεια.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, στην κατάθεσή του ο Κλάδος αναφέρει πως «εκείνη την ημέρα έγραψε και ένα τελευταίο γράμμα για την οικογένειά του. Παρακαλούσε τη μητέρα του, Άννα, να προτείνουν 11-12 εκατομμύρια ευρώ στους απαγωγείς και εκείνοι εκτιμούσε ότι θα το δέχονταν, απλώς δεν ήθελαν εκείνοι να πέσουν στις διαπραγματεύσεις».

Ωστόσο, το γράμμα που έγραψε ο 53χρονος επιχειρηματίας δεν έφτασε ποτέ στην οικογένειά του, καθώς ο άνθρωπος που το πήρε στα χέρια του δεν βρήκε γραμματόσημα για να το ταχυδρομήσει, όπως ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του.

in.gr

Only in

Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε να προβάρει το κοστούμι της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η αισιοδοξία στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και η εδραίωση στη δεύτερη θέση στην πρώτη δημοσκόπηση μετά την εκλογή Ανδρουλάκη. Η «σκιώδης κυβέρνηση» και η ορμή από τις εσωκομματικές εκλογές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024