Λόβρεν: «Ήμασταν δέκα φορές καλύτεροι»
Ο Ντέγιαν Λόβρεν είχε πολλούς λόγους να χαμογελά μετά τη νίκη της Κροατίας επί της Εθνικής μας με 4-1, καθώς η “παρέα” του Λούκα Μόντριτς ετοιμάζει αποσκευές για το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Ο Ντέγιαν Λόβρεν είχε πολλούς λόγους να χαμογελά μετά τη νίκη της
Κροατίας επί της Εθνικής μας με 4-1, καθώς η “παρέα” του Λούκα Μόντριτς
ετοιμάζει αποσκευές για το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ στάθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων μας αλλά πρόσθεσε πως δεν περίμενε τόσο κακή την ελληνική ομάδα.
«Ήμασταν δέκα φορές καλύτεροι και πήραμε μι σημαντική νίκη. Ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, αλλά δεν ήθελα να πω το παραμικρό», ήταν τα πρώτα λόγια του Λόβρεν, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στην Εθνική μας.
«Με όσα είχα διαβάσει πριν από το ματς, περίμενα ότι η Ελλάδα θα πολεμήσει στον Τρωικό πόλεμο. Ήμασταν όμως πολύ καλύτεροι και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Δεν έχει πάντως κριθεί ακόμα η πρόκριση. Έχουμε να παίξουμε τη ρεβάνς στην Αθήνα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».
in.gr
- Ρουμανία – Ελλάδα 9-18: Συνέχισε το απόλυτο των νικών η Εθνική πριν τον ημιτελικό με την Ουγγαρία
- Κινδύνευσαν αεροσκάφη με σύγκρουση κατά τη διάρκεια του black out στο FIR Αθηνών;
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια



