Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Αυξήθηκε ο τζίρος των επιχειρήσεων στις υπηρεσίες

Ανοδικά κινήθηκε ο τζίρος το γ' τρίμηνο εφέτος στην πλειονότητα των επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών.

Ανοδικά κινήθηκε ο τζίρος το γ’ τρίμηνο εφέτος στην πλειονότητα των επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης κύκλου εργασιών αυξήθηκε σε: Τηλεπικοινωνίες (0,6%), Δραστηριότητες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, παροχής συμβουλών και συναφείς δραστηριότητες (1,5%), Δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων και δραστηριοτήτων παροχής πληροφόρησης (10,3%), Νομικές και λογιστικές δραστηριότητες (4,3%), Δραστηριότητες παροχής συμβουλών διαχείρισης (0,4%), Διαφήμιση και έρευνα αγοράς (4,8%), ‘Αλλες επαγγελματικές, επιστημονικές και τεχνικές δραστηριότητες (11,1%), Δραστηριότητες απασχόλησης (9,8%) και Δραστηριότητες παροχής προστασίας και έρευνας (0,2%).

Στον αντίποδα, ο τζίρος μειώθηκε σε: Ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες (3,4%), Εκδοτικές δραστηριότητες (22,9%), Αρχιτεκτονικές δραστηριότητες και δραστηριότητες μηχανικών- τεχνικές δοκιμές και αναλύσεις (17,2%), Δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών σε κτίρια και εξωτερικούς χώρους (9,3%), Δραστηριότητες καθαρισμού (9,9%) και Διοικητικές δραστηριότητες γραφείου, γραμματειακή υποστήριξη και άλλες δραστηριότητες παροχής υποστήριξης προς τις επιχειρήσεις (5,9%).

ΑΠΕ,in.gr

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024