Σως για σαλάτες με αβοκάντο, κόλιανδρο και μοσχολέμονο
Ετοιμάζεται σε λεπτά στο μπλέντερ και είναι κατάλληλη για να γαρνίρετε κάθε σαλάτα
- «Ο Λίβανος βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης», λέει ο Μπορέλ
- «Οι θάνατοι από τροχαία ισοδυναμούν με 12 Τέμπη τον χρόνο - Πάνω από 120 θύματα εγκαταλείφθηκαν το 2024»
- Παρέμβαση Δένδια για τον καρκινοπαθή αστυνομικό - Διατάχθηκε ΕΔΕ για τα αίτια της καθυστέρησης
- Ο Κηφισός δεν θα άντεχε το νερό του Ντάνιελ ή της Βαλένθια - Καθηγητής του ΕΜΠ εξηγεί τον λόγο
Υλικά
1/2 ή 1 αβοκάντο
1/4 φλιτζάνι κόλιανδρο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2-4 κουταλιές της σούπας νερό
Χυμό μοσχολέμονου (περίπου 1 μοσχολέμονο)
1 μεσαία σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Κόκκινες πιπεριές
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων ρίξτε τα υλικά για το dressing μέχρι να ομογενοποιηθούν. Φυλάσσεται στο ψυγείο για 5-7 ημέρες.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις