Σως για σαλάτες με αβοκάντο, κόλιανδρο και μοσχολέμονο
Ετοιμάζεται σε λεπτά στο μπλέντερ και είναι κατάλληλη για να γαρνίρετε κάθε σαλάτα
- Πέθανε η 18χρονη που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στο Αγρίνιο – Και δεύτερο παιδί θρηνεί η οικογένεια
- Ο Κηφισός δεν θα άντεχε το νερό του Ντάνιελ ή της Βαλένθια - Καθηγητής του ΕΜΠ εξηγεί τον λόγο
- Ο Σπηλιωτόπουλος εξηγεί γιατί δεν υπέγραψε τη διακήρυξη του κόμματος Κασσελάκη
- Στοιχεία σοκ για την ενδοοικογενειακή βία: Πάνω από 15.000 γυναίκες έχουν πέσει θύματα σε δέκα μήνες
Υλικά
1/2 ή 1 αβοκάντο
1/4 φλιτζάνι κόλιανδρο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2-4 κουταλιές της σούπας νερό
Χυμό μοσχολέμονου (περίπου 1 μοσχολέμονο)
1 μεσαία σκελίδα σκόρδο
Αλάτι
Κόκκινες πιπεριές
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων ρίξτε τα υλικά για το dressing μέχρι να ομογενοποιηθούν. Φυλάσσεται στο ψυγείο για 5-7 ημέρες.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις