Παγωτό σοκολάτας με γάλα αμυγδάλου
Νόστιμη και διαιτητική επιλογή.
Υλικά για δύο μερίδες
2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ξυλιτόλη (γλυκαντική ουσία)
1/4 φλιτζάνι σκόνη κακάο
Εκτέλεση
Αναμίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να διαλυθεί το γλυκαντικό. Ρίξτε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε το στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να σπάσετε το παγωμένο παγωτό σε κομμάτια, έτσι ώστε να χωράνε στο μπλέντερ. Λιώστε στο μπλέντερ μέχρι το μίγμα να γίνει κρεμώδες. Ρίξτε το μίγμα σε ένα χώρο ανοξείδωτο σκεύος και βάλτε το στην κατάψυξη πάλι για 1-5 ώρες.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα συναντήσει τον Ζελένσκι στη Νέα Υόρκη
- Can of Ham: Η πώλησή του δοκιμάζει τη ζήτηση για ουρανοξύστες στο Λονδίνο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ
- Η «έξυπνη» ναυτιλία μειώνει και τους ρύπους
- Καμπανάκι για την γερμανική οικονομία από κορυφαία Ινστιτούτα
- Μεντιλίμπαρ: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε»