Κεφτέδες λαχανικών
Προετοιμασία: 15', Αναμονή: 20' , Βράσιμο: 30'
- Τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει η Λα Νίνια στον χειμώνα της Ευρώπης;
- «Οι ερωμένες του πατέρα μου» - Μια καλλιτέχνιδα απέναντι στις φωτογραφίες των «μητέρων που θα είχε»
- Έκλεισε σχολείο μετά από κρούσμα της εξαιρετικά μεταδοτικής «νορβηγικής» ψώρας σε μαθητή Δημοτικού
- Στη δημοσιότητα σημαντικά φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις ημέρες απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από το ΚΚΕ
Κεφτέδες λαχανικών
Προετοιμασία: 15′, Αναμονή: 20′ , Βράσιμο: 30′
Υλικά για 20 κεφτέδες
2 πατάτες, βρασμένες και πολτοποιημένες
2 κολοκυθάκια, σε καρεδάκια
1 μελιτζάνα, σε καρεδάκια
1 πιπεριά κόκκινη, σε καρεδάκια
2 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
150 γραμμ. φέτα
2 αβγά, χτυπημένα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 κ.σ. καλαμποκάλευρο
έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Διαδικασία
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ έως ότου αποκτήσουμε ένα σφιχτό μείγμα. Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αφήνουμε για 20 λεπτά σκεπασμένους στο ψυγείο να σφίξουν. Τους τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
ΠΗΓΗ: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις