Απάντηση ΝΔ σε Μαξίμου: Ρωτήστε τον Κοτσακά για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα
Με σκωπτικό τρόπο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στο Μέγαρο Μαξίμου, υπενθυμίζοντας ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο Αλέξης Τρίπρας βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση»
Με σκωπτικό τρόπο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στο Μέγαρο Μαξίμου, υπενθυμίζοντας ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο Αλέξης Τρίπρας βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση».
«Επειδή ο Αλ. Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση, να του υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας» επισημαίνει συγκεκριμένα η ΝΔ, προσθέτοντας πως «αν θέλει, ωστόσο, πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το Μαξίμου είχε επιχειρήσει να αντεπιτεθείκαι με αφορμή την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, εγκαλώντας ΝΔ και ΚΙΝΑΛ υποστηρίζοντας, παράλληλα πως πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.