Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητική δήλωση Πάγκαλου: Όποιος κρατάει όπλο να πυροβολείται

Προκλητική δήλωση Πάγκαλου: Όποιος κρατάει όπλο να πυροβολείται

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες»

Μια προκλητική δήλωση έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχετικά με την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Ο 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός από πυρά της αλβανικής αστυνομίας στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία.

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες» ανέφερε ο πρώην υπουργός.

«Αυτός ο νέος πήγε να βάλει την Ελληνική σημαία. Μα έχω βρει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες από 25η Μαρτίου και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας», σχολίασε ο κ. Πάγκαλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ο κ. Πάγκαλος τις χαρακτήρισε «πάγιες», ενώ σημείωσε πως «απλά εμείς το ξεχνάμε γιατί είμαστε η χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς. Έχουμε φαιδρό πνευματικό κόσμο συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων».

«Εγώ θα έλεγα να μην τους δοκιμάσουμε γιατί η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη, αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε, αλλά η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ίδια αξία στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα του 3ου κόσμου όπου σφάζουν χιλιάδες ανθρώπων χωρίς να τους πει κανείς κάτι», σχολίασε ο πρώην υπουργός αναφορικά με τη στάση που πρέπει να κρατήσει η χώρα μας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Only in

Έξι μέρες στη Ζάκυνθο: Το Φθινόπωρο του Έλληνα τουρίστα

Το Φθινόπωρο παραδοσιακά ήταν η περίοδος που οι τουριστικές τιμές ήταν χαμηλότερες. Αυτό δείχνει να μην ισχύει πλέον, με άμεσο αντίκτυπο για τον Έλληνα που θέλει να κάνει πιο οικονομικές διακοπές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024