Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ για Παπακώστα: Να μετονομαστεί σε υφυπουργός Προστασίας του Ρουβίκωνα

ΝΔ για Παπακώστα: Να μετονομαστεί σε υφυπουργός Προστασίας του Ρουβίκωνα

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα όσον αφορά τις ενέργειες του Ρουβίκωνα, καθώς και τον ξυλοδαρμό των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ από αντιεξουσιαστές το πρωί της Δευτέρας

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα όσον αφορά τις ενέργειες του Ρουβίκωνα, καθώς και τον ξυλοδαρμό των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ από αντιεξουσιαστές το πρωί της Δευτέρας.

«Μετά τις απίστευτες δηλώσεις της κ. Κατερίνας Παπακώστα που έσπευσε να δικαιολογήσει όχι τους αστυνομικούς, αλλά τους μπαχαλάκηδες που τους έκαναν έλεγχο ταυτότητας, της προτείνουμε να αλλάξει και τον τίτλο της σε υφυπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα».

Υπενθυμίζεται ότι η κα. Παπακώστα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open κλήθηκε να σχολιάσει την… εξακρίβωση ταυτοτήτων που έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα σε αστυνομικούς με πολιτικά, στου Ζωγράφου και τις δικαιολόγησε λέγοντας πως «είναι δικαίωμα του πολίτη να ζητά από αστυνομικό με πολιτικά την ταυτότητά του».

Στη συνέχεια, με αφορμή τον ξυλοδαρμό τεσσάρων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ από 50 αντιεξουσιαστές το πρωί, η υφ. Προστασίας του Πολίτη κάλεσε τους αστυνομικούς να… αυτοπροστατεύονται.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024