Η Περιφερειάρχης Αττικής ενημέρωσε τους φίλους της στο instagram για τα κάστανα που της στείλανε δίνοντας συμβουλές για τον τρόπο μαγειρέματος αλλά και για το κρασί με το οποίο πρέπει να τα συνοδέψουν
Οδηγίες σε όσους θέλουν να μαγειρέψουν κάστανα έδωσε σε ρόλο … σεφ η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Η κ. Δούρου ενημέρωσε τους φίλους της στο instagram για τα κάστανα που της στείλανε δίνοντας συμβουλές για τον τρόπο μαγειρέματος αλλά και για το κρασί με το οποίο πρέπει να τα συνοδέψουν.
«Μου έφεραν κάστανα από το χωριό. Μάθετε μπαλίτσα: κάνουμε ένα Χ στην μια πλευρά του κάστανου, τοποθετούμε σε ήδη βρασμένο νερό, αφότου ετοιμαστούν ξεφλουδίζουμε πανεύκολα όσο είναι ακόμα ζεστά. Συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί. Bon appétit!» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.