Καίγεται η Αθήνα από τη Δευτέρα, άφαντη η κυβέρνηση. Ξύλο, μολότοφ, επεισόδια, πάρτι από τους χούλιγκαν και οι «ευαισθητούληδες» –κατά τα άλλα– υπουργοί της κυβέρνησης που έχει διαλύσει τη χώρα παραμένουν άφαντοι αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι οι όποιες παρεμβάσεις τους έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Να πλήξουν τον Ολυμπιακό και τον μεγαλομέτοχό του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.