Με ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Σέρχιο Ράμος συνεχάρη τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.
Η ιδιαιτερότητα πάντως έγκειται στην… γκριμάτσα του αρχηγού της Βασίλισσας. Συγκεκριμένα, ο Ράμος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει βγάζοντας γλώσσα μπροστά από την τηλεόραση που δείχνει τον Μόντριτς να κρατά το βαρύτιμο τρόπαιο. Η εικόνα συνοδεύτηκε από το εξής μήνυμα: «Χρύση Μπάλα Λουκίτα, συγχαρητήρια αδερφέ μου από την Κροατία, το άξιζες…»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.