29 χρόνια μετά το τελευταίο της πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ πάει από ρεκόρ σε ρεκόρ και δείχνει πιο έτοιμη, γεμάτη και καλή από ποτέ για να επιστρέψει στο «θρόνο»
«Η Λίβερπουλ πηγαίνει για πρωτάθλημα». Φράση ανεδαφική, στα όρια του ανεκδότου τα τελευταία 28 χρόνια. Φράση που σχεδόν δεν τολμά πια ακόμη και να την τραγουδήσει το Κοπ. Το περίφημο πέταλο των φανατικών των Reds. Φράση, όμως, που αρχίζει να αποκτά σοβαρότητα και ρεαλισμό. Από φέτος.
Με την αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ να παίρνει παραμάζωμα κάθε αντίπαλο που έχει βρεθεί στο διάβα της. Να προελαύνει με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 16 παιχνίδια πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων 26 ετών. Να είναι μόνη και… καμαρωτή στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Με εξαιρετικό ποδόσφαιρο και άμυνα που… σπάει κόκαλα (6 γκολ παθητικό, αλλά και 34 τέρματα ενεργητικό με τον «βαρύ οπλισμό» του ρόστερ της, Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ να έχει πάρει φωτιά μετά από ένα νωθρό ξεκίνημα!
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.