Ντέρμπι λοιπόν σήμερα στην Πυλαία. Ναι, ντέρμπι. Διότι ο Παναθηναϊκός των τελευταίων εβδομάδων είναι ευάλωτος και αποτελεί την ευκαιρία για τον οποιονδήποτε να κάνει τη μεγάλη νίκη.
Αυτό θα επιδιώξει και ο ΠΑΟΚ, μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη, με έναν προπονητή που αναζητά συνεχώς το βήμα παραπάνω και να βάλει στο βιογραφικό του μια τεράστια επιτυχία, αλλά και συνολικά έναν οργανισμό που έχοντας αφετηρία το παρελθόν του θέλει να θυμίσει σε όλους πως είναι εδώ, ζωντανός και ακμαίος παρά α προβλήματα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.