Στις 3/2 το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και στις 10/2 το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Η Σούπερ Λίγκα γνωστοποίησε το πρόγραμμα των πέντε πρώτων αγωνιστικών του β’ γύρου - Στις 3 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και μία εβδομάδα αργότερα (10/2) θα πραγματοποιηθεί το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα - Αναλυτικά οι μέρες και ώρες των αγώνων μέχρι την 20η αγωνιστική.
Το πρόγραμμα από την 16η μέχρι την 20η αγωνιστική γνωστοποίησε το απόγευμα της Τρίτης η Σούπερ Λίγκα. Στις πέντε πρώτες στροφές του δεύτερου γύρου ξεχωρίζουν το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (20η στροφή), αλλά και το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (19η στροφή).
Συγκεκριμένα, η μάχη ανάμεσα στους Ασπρόμαυρους και τους Ερυθρόλευκους ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου (19:30), ενώ η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ενωση και τον Δικέφαλο θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 3 Φεβρουαρίου (19:30).
Η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου (16η) θα γίνει το τριήμερο 12-14/01, με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 13/1 να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό (17:15), τον ΠΑΟΚ να παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα (19:30), ενώ η ΑΕΚ θα αγωνιστεί την Δευτέρα (14/1) στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ (19:30). Ο Παναθηναϊκός θα παίξει την Κυριακή στις 19:00 με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.
Στην 17η αγωνιστική (19-21/1) πρώτος θα ριχθεί στη μάχη ο Ολυμπιακός, ο οποίος το Σάββατο 19/01 θα αγωνιστεί στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ (17:15), ενώ δύο ώρες αργότερα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (19:30). Την Κυριακή (20/01) η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης (19:30), ενώ την Δευτέρα (21/01) ο Παναθηναϊκός θα παίξει στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα (19:00).
Στην 18η στροφή (26-27/01) ξεχωρίζει το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, το οποίο ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή (27/01) στις 19:30. Μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί το Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (19:00), ενώ στις 17:15 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Η ΑΕΚ θα παίξει το βράδυ του Σαββάτου (26/01) στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο (19:30).
Στην 19η αγωνιστική (2-3/02) δεσπόζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το ΟΑΚΑ την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 19:30. Την ίδια μέρα στις 17:15 ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Βοιωτία απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) στο Καραϊσκάκη με τον Πανιώνιο.
Τέλος, στην 20η στροφή (09-11/02) κυριαρχεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Η μάχη των Ασπρόμαυρων με τους Ερυθρόλευκους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 19:30. Την ίδια μέρα στις 15:00 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει το βράδυ του Σαββάτου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (19:30).
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό (vid)
- Γιουβέντους-Μπενφίκα 2-0: Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στα πλέι οφ, ο Παυλίδης γλίστρησε και έχασε πέναλτι (vid)
- Σλάβια – Μπαρτσελόνα 2-4: Πέρασε από την Πράγα και βλέπει οκτάδα (vid)
- Μαρσέιγ – Λίβερπουλ 0-3: Διπλό στη Μασσαλία και τετράδα για τους Reds (vid)
- Μπάγερν – Ουνιόν 2-0: Οι Γερμανοί «αγκάλιασαν» τη δεύτερη θέση με υπογραφή Χάρι Κέιν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442