Από τότε που έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, η αλήθεια είναι ότι βγήκαμε εκτός του συνηθισμένου μας διατροφικού προγράμματος.
Με το τραπέζι των Χριστουγέννων να πλησιάζει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν μερικές ακόμη ατασθαλίες.
Για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας και να περιορίσετε την κατακράτηση υγρών, δεν έχετε παρά να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για ένα θαυματουργό ρόφημα με πρωταγωνιστές το πράσινο τσάι και το ρόδι, δύο τροφές με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Βράστε το νερό και προσθέστε τα φακελάκια με το πράσινο τσάι. Αφήστε τα φακελάκια βυθισμένα για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τα. Προσθέστε τον χυμό ροδιού, λεμονιού και το μέλι και ανακατέψτε. Μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημα ζεστό ή κρύο. Το ρόφημα διατηρείται στο ψυγείο έως και τρεις ημέρες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.