Η Λάνα Ντελ Ρέι τώρα και ποιήτρια
Ενώ κάνει τις τελευταίες διορθώσεις στο επερχόμενο νέο της τραγούδι αποκάλυψε ότι σύντομα θα μπορέσει να προσθέσει στο βιογραφικό της και την ιδιότητα της ποιήτριας.
Η Λάνα Ντελ Ρέι είναι έτοιμη να αναδείξει και άλλα ταλέντα της μέσα στο 2019.
Ενώ κάνει τις τελευταίες διορθώσεις στο επερχόμενο νέο της τραγούδι αποκάλυψε ότι σύντομα θα μπορέσει να προσθέσει στο βιογραφικό της και την ιδιότητα της ποιήτριας.
«Καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω να απολαύσετε το νέο μου τραγούδι», έγραψε στο Instagram και πρόσθεσε: «Επίσης την περασμένη εβδομάδα τελείωσα ένα βιβλίο με ποιήματα, τα οποία έγραψα τους τελευταίους 13 μήνες και θα το εκδώσω αργότερα».
Η Ντελ Ρέι είχε μιλήσει για την ποιητική της συλλογή και τον περασμένο Σεπτέμβριο χωρίς να αποκαλύψει πότε και ποιος θα εκδώσει το βιβλίο της, αν και τότε είχε σημειώσει ότι φλερτάρει με την ιδέα να της αυτοδημοσίευσης.
Επιπλέον η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρώσει το πέμπτο της άλμπουμ με τίτλο «Norman F-king Rockwell».
- Δανία: Σχέδιο νόμου για την απαγόρευση της μπούρκας και του νικάμπ σε σχολεία και πανεπιστήμια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Αγρότες: Μπλόκα και στις Βρυξέλλες – Εκατοντάδες τρακτέρ παραταγμένα μπροστά από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
- Ξέχνα το texting: Γιατί το τηλέφωνο είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας
- Εκλογές στην Ονδούρα: Υποστηρικτές της αριστεράς καταγγέλλουν «πραξικόπημα» και «ανάμιξη» του Τραμπ
- Οι φόροι «πνίγουν» τους πολίτες – «Αφαίμαξη» 13,4 δισ. ευρώ την τελευταία τριετία



