Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός ο έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα

Νεκρός ο έλληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Βενεζουέλας, ο πρόξενος βρισκόταν με δύο γυναίκες σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Έπεσε για ύπνο στη μια τη νύχτα γιατί δεν αισθανόταν καλά. Όταν οι δυο γυναίκες αντιλήφθηκαν ότι δεν ξυπνούσε κάλεσαν την ασφάλεια του ξενοδοχείου

Νεκρός βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Καράκας ο Έλληνας πρόξενος στην Βενεζουέλα, Αγγελος Χαρίτος. Ήταν 55 ετών. Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Βενεζουέλα, Άγγελος Χαρίτος πέθανε νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Ο δημοσιογράφος Darvinson Rojas έγραψε στο twitter: «Σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Altamira Suites βρήκαν νεκρό τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας, Άγγελο Χαρίτο, 55 ετών. Σύμφωνα με τις δυο γυναίκες που τον συνόδευαν, έπεσε για ύπνο μετά από κατανάλωση αλκοόλ γιατί αισθανόταν πόνους στο στήθος. Πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα μετά από πρόσφατη καρδιακή προσβολή».

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βενεζουέλας, ο Έλληνας πρόξενος έπεσε για ύπνο στη μια τη νύχτα γιατί δεν αισθανόταν καλά. Όταν οι δυο γυναίκες αντιλήφθηκαν ότι δεν ξυπνούσε κάλεσαν την ασφάλεια του ξενοδοχείου. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Only in

Η Ίμπιζα εγκαταλείπει τα σκληρά πάρτι αλλά παραμένει μια χρονοκάψουλα αισθησιακού, ηλιόλουστου ηδονισμoύ

Καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες, χίπηδες και φευγάτοι. Αργά αλλά σταθερά μια οφθαλμαπάτη ουράνιου τόξου εξυφαίνεται, από το 1971 έως σήμερα στην Ίμπιζα, μια φευγαλέα ουτοπία υφασμένη από φουσκωτά όνειρα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024