Το βράδυ της Τετάρτης (03/01) ο Φράνκο Σολδάνο ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ολοκλήρωσε την απόκτηση του 24χρονου από τον αργεντίνικη Σάντα Φε. Λίγη ώρα αφότου έπεσαν οι υπογραφές, ο Αργεντινός επιθετικός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει τόσο με τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, όσο και τον διοικητικό ηγέτη των Ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τον ρώτησε περισσότερο πράγματα που αφορούν στην αγωνιστική κατάστασή του και στο κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα τη νέα ομάδα του, με τον Σολδάνο να δηλώνει την αισιοδοξία του και να εξηγεί πως είναι έτοιμος να μπει δυναμικά και σύντομα στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών.
Υποστήριξε δε πως, αν χρειαστεί, μπορεί να πατήσει χορτάρι και να συμμετάσχει σε επίσημη αναμέτρηση ακόμα και αύριο, τονίζοντας έτσι την αυτοπεποίθησή του και την αγωνιστική ετοιμότητα του.
Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη συναντήθηκε και μάλιστα τα είπε για αρκετή ώρα. Άλλωστε είναι γνωστή η αρέσκεια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού για την κουβέντα γύρω από το ποδόσφαιρο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει