Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προκάλεσαν και την πρώτη αποχώρηση παίκτη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Γιανίκ Μορέιρα αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του καθώς αποφάσισε να φύγει από τον δικέφαλο του Βορρά και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βίρτους Μπολόνια.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.