Οι Λιθουανοί δημοσιογράφοι χειροκρότησαν τον Πιτίνο!
Κάποιοι από τους Λιθουανούς δημοσιογράφους που έδωσαν το παρών στην συνέντευξη Τύπου του Ρικ Πιτίνο χειροκρότησαν τον 66χρονο προπονητή του Παναθηναϊκού όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του.
Ο Αμερικανός προπονητής μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για το μπάσκετ στη Λιθουανία και την μπασκετική παιδεία των Λιθουανών, αλλά και για τον κόσμο στις κερκίδες τονίζοντας μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου:
«Είμαι εντυπωσιασμένος με τους ανθρώπους εδώ, τρομερές εγκαταστάσεις. Έχω δει λίγα πράγματα σαν αυτό εδώ! Αγαπάτε το μπάσκετ, το πνεύμα σας είναι εξαιρετικό». Με τα λόγια του αυτά κέρδισε την εκτίμηση και το χειροκρότημα ορισμένων από τους παρευρισκόμενους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο πρόεδρος της Σενεγάλης, ανακοίνωσε ότι κάθε μέλος της εθνικής ομάδας θα λάβει ως πριμ από 115.000ευρώ και από ένα οικόπεδο 1.500 τετραγωνικών μέτρων στο πανέμορφο τουριστικό θέρετρο Petite Côte.