Ο Έλληνας πρωταθλητής παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ράφα Ναδάλ και τόνισε πως αισθάνεται ευχαριστημένος από την πορεία του στο τουρνουά και απογοητευμένος από την απόδοση στον ημιτελικό
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Αυστραλιανού Οpen καθώς ο Ράφα Ναδάλ ήταν εντυπωσιακός και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Έληνα πρωταθλητή. Ο Τσιτσιπάς παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου την ανωτερότητα του Ισπανού αλλά παράλληλα στάθηκε και στην δική του απόδοση που δεν ήταν αυτή επιθυμούσε.
«Δεν ξέρω τι να κρατήσω από αυτό το παιχνίδι. Πήρα μόνο έξι γκέιμ και αισθάνομαι πολύ περίεργα. Από την μία είμαι ευχαριστημένος με την πορεία μου στο τουρνουά αλλά και απογοητευμένος. Αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να παίξω καλύτερα. Πνευματικά δεν ήμουν στο παιχνίδι, ένιωθα κενός στο μυαλό κι αυτό είναι περίεργο γιατί ποτέ δε νιώθω έτσι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.