Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ δικαίωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διαμάχη που είχε με τον Ντοριάν Λεβέκ με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού.
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην υπόθεση Λεβέκ καθώς κέρδισε την δικαστική διαμάχη που είχαν οι δύο πλευρές με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού. Ο ΠΑΟΚ είχε προσφύγει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ (Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών) ζητώντας να διακοπεί η συνεργασία από την στιγμή που δεν κατάφερε να το κάνει με τη συναίνεση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν προπονείται με την ομάδα σχεδόν από το καλοκαίρι όταν και ζήτησε να πάει στη Γαλλία για να βρει ομάδα.
Ο Δικέφαλος μπορεί να δικαιώθηκε, ωστόσο, κατέθεσε έφεση αναφορικά με το χρόνο λύσεως του συμβολαίου καθώς η απόφαση αναφέρει από τον Σεπτέμβριο ενώ οι Ασπρόμαυροι ζητούν από τον Ιούλιο. Από την πλευρά του, ο Λεβέκ προχώρησε σε ένσταση της απόφασης τόσο για το σκεπτικό όσο και για τους λόγους, έχοντας την διάθεση να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει