Έτοιμη να συζητήσει την πώληση του Ιβάν Πέρισιτς είναι η διοίκηση της Ίντερ σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, αρκεί βέβαια να δεχθεί πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ιταλικές εφημερίδες η ομάδα του Μιλάνου θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον Καράσκο, αλλά για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή θα πρέπει να αποχωρήσει ο Πέρισιτς.
Πάντα με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, η Ίντερ δεν θα έλεγε όχι σε πώληση του διεθνούς επιθετικού αν στα ταμεία της μπουν 40 εκατ. ευρώ και η ιταλική ομάδα περιμένει προτάσεις για τον παίκτη.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κάνει πρόταση 50 εκατ. ευρώ στην Ίντερ για την απόκτηση του Πέρισιτς, αλλά η Ίντερ είχε απαντήσει αρνητικά.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League