Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στον πρώτο αγώνα της σειράς IAAF Indoor Tour που έγινε στη Βοστώνη. Λίγες ημέρες μετά τα 4,74 μέτρα στο μίτινγκ του Ρίνο, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης σημείωσε επίδοση 4,71 μέτρα στη Βοστώνη.
Η Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειες της με έγκυρο άλμα στα 4,61 μέτρα, και συνέχισε δίχως πρόβλημα στο 4,71 μέτρα. Στη συνέχεια η Ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε ένα άκυρο στα 4,81 μέτρα και επέλεξε να συνεχίσει στα 4,86 μέτρα, αφού νωρίτερα η Κέιτ Ναζότ είχε περάσει αυτό το ύψος. Η Ναζότ κατέκτησε την πρώτη θέση στη Βοστώνη, καθώς, μετά τα 4,86 μέτρα, απέτυχε να περάσει τα 4,92 μέτρα, στην προσπάθεια να βελτιώσει το ατομικό ρεκόρ της.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Κατερίνα Στεφανίδη είναι την επόμενη εβδομάδα το μίτινγκ της Καρλσρούης (2/2). «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη με τη σημερινή μου εμφάνιση, καθώς έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με ένα κρύωμα την τελευταία βδομάδα και δεν έχω καταφέρει να κάνω προπόνηση. Ξεκίνησα με καλά άλματα, αλλά δεν είχα την ενέργεια να κάνω το ίδιο στα μεγαλύτερα ύψη. Αύριο ταξιδεύουμε προς Ευρώπη και ελπίζουμε να αισθάνομαι καλύτερα πριν τον επόμενο αγώνα» έγραψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο λογαριασμό της στο instagram μετά το τέλος του αγώνα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.