Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λεάντρο Παρέδες από τη Ζενίτ, με τη μεταγραφή του Αργεντινού μέσου να κοστίζει στους πρωταθλητές Γαλλίας περίπου 47 εκατ. ευρώ.
Τον 25χρονο Αργεντινό καλωσόρισε ο συμπατριώτης του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος έστειλε μήνυμα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου, όπου εμφανίζεται με τη φανέλα της ομάδας του Παρισιού, ο Παρέδες. Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρί υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Τόμας Τούχελ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Επίσης, αν και έχει σοβαρό πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA, η Παρί χρειαζόταν οπωσδήποτε ενίσχυση στη μεσαία γραμμή της, που έχει δεχθεί απανωτά πλήγματα τους τελευταίους μήνες. Πρώτα με την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Τιάγκο Μότα, στη συνέχεια με την περιθωριοποίηση του Αντριάν Ραμπιό, λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του, και πιο πρόσφατα με τον τραυματισμό του Μάρκο Βεράτι.
Κι όλα αυτά, ενώ πλησιάζουν οι αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Champions League, που αποτελεί το μεγάλο στόχο και τον διακαή πόθο των διοικούντων τον παριζιάνικο σύλλογο.
Δείτε το βίντεο:
🆕⚠✍ Breaking News!
¡Hola @LParedss! We have a message for you from Ángel Di Maria…! 🙌
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.