Λάρισα: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες
Επιμένουν να γίνει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία των συναρμόδιων υπουργείων υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ή τον πρωθυπουργό
Κλιμάκωση με αποκλεισμό του κόμβου Πλατυκάμπου, όπου αυτό το διάστημα διοχετεύεται από την αστυνομία η κίνηση των οχημάτων λόγω του μπλόκου της Νίκαιας, αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου για αύριο μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν.
Αναφορικά με το ζήτημα του διαλόγου με την κυβέρνηση για τα αιτήματα τους, οι αγρότες ανακοίνωσαν ότι απορρίπτουν το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρου Αραχωβίτη, για συνάντηση την Τετάρτη και επιμένουν να γίνει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία των συναρμόδιων υπουργείων υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ή τον πρωθυπουργό.
Τέλος, ανακοίνωσαν πως την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την επιτροπή ανταγωνισμού όπου θα συζητηθεί η καταγγελία των αγροτών για ύπαρξη καρτέλ στο βαμβάκι.
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
- Άσε τους influencers να λένε – Μύθοι και αλήθειες για το τρέξιμο
- Κατολίσθηση σε κάμπινγκ στη Νέα Ζηλανδία – Αρκετοί αγνοούμενοι
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442