Σε συμφωνία φαίνεται πως έχουν καταλήξει Ίντερ και Σκρίνιαρ για την επέκταση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με την Corriere Dello Sport, ο Σλοβάκος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Μιλάνο μέχρι το 2023, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τα μπόνους.
Οι ιθύνοντες των «νερατζούρι» έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του 23χρονου στην Ιταλία και όπως αναφέρεται ήταν αποφασισμένοι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο νέο συμβόλαιο δεν θα υπάρχει ρήτρα για τον Σκρίνιαρ, έτσι ώστε οι διοικούντες της Ίντερ να έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες.
Μάλιστα, ήδη, μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για να αποκτήσουν τον διεθνή αμυντικό, με τελευταία την Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η Tuttosport, οι «μπλαουγκράνα» πρόσφεραν ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ράκιτιτς για να εντάξουν τον Σλοβάκο στο δυναμικό τους, πρόταση που τελικά απορρίφθηκε.
Πάντως στην Ίντερ δείχνουν πως δεν είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για την περίπτωσή του και με την επέκταση συμβολαίου θα μπορούν να τον κρατήσουν για αρκετά ακόμη χρόνια στο Μιλάνο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.