Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ η προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει του ημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό .
Οι Νικ Καλάθης και Κιθ Λάνγκφορντ ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης. Ο πρώτος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα του και ακολουθεί πιο ελαφρύ πρόγραμμα για να μην επιβαρυνθεί, αλλά αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή.
Οσο για τον δεύτερο θα αποφασιστεί αύριο η συμμετοχή του στο ντέρμπι, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στη δωδεκάδα του αγώνα. Εκανε και πάλι ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης χωρίς να ανεβάσει ένταση στο πρόγραμμά του και η απόφαση του Πιτίνο για το αν θα παίξει θα ληφθεί αύριο.






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442