Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να λυγίσει απόψε τον Αστέρα Τρίπολης. Να δείξει πόσο πολύ θέλει τους τρεις βαθμούς. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα η πεντάδα θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο
Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος έβαλε φρένο στην εκπληκτική πορεία του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» είχαν πέντε σερί νίκες και πήγαν στην Αρκαδία να δώσουν συνέχεια, με χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό τους. Ουσιαστικά ήταν σαν να παίζει εντός έδρας η ομάδα του Γιώργου Δώνη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τις δυο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Φακούντο Πελίστρι στο 11ο και το 28ο λεπτό του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Εφές με 74-68 υπογράμμισε τη σημασία της νίκης και παράλληλα, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.