Με την ισοπαλία, ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κρατήσει την δεύτερη θέση. Και λοιπόν; Θα βρείτε έναν οπαδό του να φεύγει ευχαριστημένος από το Φάληρο με ισοπαλία;
Όποιος νομίζει ότι ο Μανόλο θα πάθει… Μαρτίνς και θα παρατάξει την ΑΕΚ επιθετικά στο Φάληρο δεν ξέρει τίποτα από τις προσεγγίσεις που κάνει ο Ισπανός κόουτς στα ντέρμπι.
Λογικά η ΑΕΚ θα έπρεπε να βγει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πιάσει από το λαιμό τον Ολυμπιακό και να σκοράρει για να πάρει τη νίκη.
Δεν είναι βέβαια ότι το πάθημα του Μαρτίνς στην Τούμπα έγινε μάθημα για τον Χιμένεθ. Αυτός έχει χαράξει πορεία από πέρσι κι έτσι θα πάει και φέτος. Πρώτα να μην πάθουμε καμιά ζημιά και μετά βλέπουμε. Μπορεί οι άλλοι να έχουν γκίνια Μπορεί βγει η ΑΕΚ στην κόντρα και ο διαιτητής να δώσει πέναλτι. Μπορεί να διαμαρτυρηθούν οι Ολυμπιακοί και να μείνουν με δέκα. Όλα τα υπολογίζει ο Μανόλο. Πάνω από όλα υπολογίζει τον κίνδυνο να πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.