Η ώρα της Δικαιοσύνης
Μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα αναφορικά με την υποκλαπείσα συνομιλία που είχε με τον Πολάκη και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης, οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.
Δεν φαίνεται να ήταν πολύ καλή ιδέα η ενέργεια του μαχαλόμαγκα υπουργού Πολάκη να αντιγράψει μεθόδους του απίθανου Χρηστάρα Μαυρίκη, ο οποίος έκανε καριέρα ως «καταγραφέας» / υποκλοπέας τηλεφωνικών συνδιαλέξεων την περίοδο προ και μετά το «βρώμικο ’89».
Διότι μετά τη χθεσινή ανακοίνωση – καταγγελία του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα αναφορικά με την υποκλαπείσα συνομιλία που είχε με τον Πολάκη και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης, οι εξελίξεις έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.
Διαβάστε το άρθρο εδώ
- Τι λέει ο κανόνας 90/90/1 και πως εκτοξεύει την παραγωγικότητα;
- ΗΠΑ: Ενισχύουν τη στρατιωτική τους παρουσία στη Μέση Ανατολή παρά τους χαμηλότερους τόνους με Ιράν
- Από του Ζωγράφου μέχρι τη Βάρη οι Αρχές αναζητούν την 16χρονη Λόρα – Στο μικροσκόπιο η σχέση με τους γονείς της
- Συνταγή: Σουτζουκάκια της μαμάς
- Κολομβία: Το ELN καλεί σε ενότητα των ένοπλων οργανώσεων και σε ετοιμότητα για πιθανή επίθεση των ΗΠΑ
- Όσο καλά κι αν έφαγες, πάντα υπάρχει χώρος για ένα γλυκό







