Σιμεόνε: «Η Γιουβέντους είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα»
Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Κόκε μίλησαν στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς κόντρα στην Γιουβέντους.
Ο Τσολό Σιμεόνε εξήρε τη Γιουβέ δηλώνοντας πολύ ενθουσιασμένος για την επικείμενη αναμέτρηση. «Παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν τελικός», τόνισε μεταξύ άλλων ο εκ των αρχηγών των Ροχιμπλάνκος
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον ανταγωνισμό στο Champions League.Θα αντιμετωπίζουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα με σημαντικούς παίκτες.Έχουν πολύ ποιότητα. Με τα δυνατά μας, θα προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι προς την κατεύθυνση που θέλουμε», είπε ο Αργεντινός.
Από πλευράς του ο Κόκε τόνισε για τον αγώνα της Τετάρτης:
«Θα ανταγωνιστούμε όπως πάντα κάνουμε, παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν τελικός, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτόν τον αγώνα και αύριο θα δούμε ένα καλό ματς».
- Ναζιστικοί χαιρετισμοί σε συναυλίες Κροάτη τραγουδιστή στη Βοσνία – Έρευνα από τις Αρχές
- Με διαμαρτυρία των εργαζομένων στο ΕΣΥ βρέθηκε αντιμέτωπος ο Άδωνις Γεωργιάδης και όχι με τον «κομμουνιστικό κίνδυνο»
- Ηλεία: Στο εδώλιο ο 39χρονος για τον βιασμό και την δολοφονία της 11χρονης ανιψιάς του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/2): Δράση με μπασκετικό Copa del Rey, Bundesliga και Serie A
- Λάρισα: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά και «κατάπιε» αυλές και σπίτια
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Εντός του 2026 η καθολική εφαρμογή της σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
