Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την ΟΙΥΕ
Οι εργασίες του 38ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) βρίσκονται «στον αέρα» με τις διαδικασίες να έχουν διακοπεί.
Κατά παντός υπευθύνου στρέφεται με μήνυση που κατέθεσε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) για κατάληψη, παρεμπόδιση εκλογικής διαδικασίας, βιαιοπραγίες και προπηλακισμούς, κλοπή καρτών συνέδρων και οικονομικής ζημίας στην Ομοσπονδία, έπειτα από την ένταση που επικράτησε το πρωί ανάμεσα στα μέλη του ΠΑΜΕ και στα μέλη της.
Οι εργασίες του 38ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας βρίσκονται «στον αέρα» με τις διαδικασίες να έχουν διακοπεί.
Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων κατήγγειλε «εργοδότες μαζί με τους μπράβους τους και φουσκωτούς στο συνέδριο της ΟΙΥΕ» και ανέφερε πως, παρά την προσπάθεια της ΔΑΣ να γίνει συνέδριο, συνέβησαν τα εξής :
«1. Το Ξενοδοχείο Novotel έχει γεμίσει με μπράβους, «φουσκωτούς» από εταιρείες security, φρουρούς των εργοδοτών που παρουσιάζονται ως συνδικαλιστές.
2. Εξαφάνισαν τις κάρτες των αντιπροσώπων.
3. Οι εργοδότες-συνδικαλιστές, σε κεντρική συνεννόηση με τη μεγαλοεργοδοσία των supermarket και των εφοπλιστών, προσπαθούν να κάνουν ένα συνέδριο για να εκλεγούν οι ίδιοι στη διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας».
Η ΔΑΣ κατήγγειλε, επίσης, ότι μέσα στον χώρο του συνεδρίου υπήρχαν «μπράβοι-κουμπουροφόροι, με γκλομπς και όπλα» και επισήμανε πως οι «δυνάμεις της ΔΑΣ και τα συνδικάτα που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο δε θα ανεχθούν αυτή τη κατάσταση».
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442