Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ: Ένας έρωτας που γεννιέται;

Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ: Ένας έρωτας που γεννιέται;

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα βλέμματα που αντάλλαξαν Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ στην σκηνή των βραβείων Όσκαρ 2019, η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση στο Ιnstagram

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα βλέμματα που αντάλλαξαν η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ στην σκηνή  των βραβείων Όσκαρ 2019, η διάσημη τραγουδίστρια, έδωσε τη δική της απάντηση στο Ιnstagram.

Η Lady Gaga ανέβασε μία φωτογραφία από την εμφάνισή της στα Όσκαρ στο Instagram και έγραψε για τον συμπρωταγωνιστή της στο «A Star is Born »ότι είναι ένας «αληθινός φίλος».

Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία από τη βραδιά των Όσκαρ 2019 έγραφε: «Τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Όσκαρ με έναν αληθινό φίλο και μία καλλιτεχνική ιδιοφυΐα».

Και ενώ η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση της Lady Gaga, προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες, η ίδια η επιλογή της φωτογραφίας ρίχνει «λάδι στη φωτιά», καθώς η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει στην αγκαλιά του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Υπενθυμίζεται πως η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Shallow», σε μία από τις καλύτερες στιγμές των βραβείων Όσκαρ 2019, ωστόσο η στάση τους στη σκηνή και η γλώσσα του σώματος έδωσαν τροφή στους χρήστες των social media να κάνουν λόγο για ειδύλλιο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της συζύγου του Μπράντλεϊ Κούπερ, της Ιρίνα Σάικ, η οποία κοιτούσε αμήχανα.

Ρίχνοντας φλογερές ματιές ο ένας στον άλλον και βάζοντας τόσο κοντά τα πρόσωπά τους, σε σημείο που πολλοί νόμιζαν πως θα φιληθούν, η ερμηνεία του τραγουδιού τους ήταν κάτι παραπάνω από οικεία σύμφωνα και με τους χρήστες του Twitter.

https://www.youtube.com/watch?v=xVx-zvCjUZU

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η εμφάνιση της Lady Gaga στα Όσκαρ 2019 ήταν η πρώτη μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο, ενώ από την πλευρά του ο Μπράντλεϊ Κούπερ έφτασε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ κρατώντας στο ένα χέρι την μητέρα του και στο άλλο την Ιρίνα Σάικ.

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024