Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η Κέλι Κλάρκσον επιστρέφει στην σκηνή των βραβείων Billboard

Η Κέλι Κλάρκσον επιστρέφει στην σκηνή των βραβείων Billboard

Η βραβευμένη με Grammy Αμερικανίδα τραγουδίστρια Κέλι Κλάρκσον επιστρέφει στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2019, που θα φιλοξενηθεί στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας την 1η Μαΐου

Η Κέλι Κλάρκσον επιστρέφει ως παρουσιάστρια στην τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard 2019, που θα φιλοξενηθεί στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας την 1η Μαΐου.

Αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά που η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών σόου θα είναι οικοδέσποινα της τρίωρης τελετής απονομής.

«Διασκέδασα τόσο πολύ που παρουσίασα τα μουσικά βραβεία Billboard πέρσι και επιστρέφω για ακόμη περισσότερα» ανέφερε η Κέλι Κλάρκσον σε δήλωσή της, σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ.
«Ανυπομονώ να γιορτάσω με όλους τους συναρπαστικούς καλλιτέχνες σε μια ακόμη αξέχαστη βραδιά με ζωντανή μουσική», τόνισε.

Η Κέλι Κλάρκσον έχει βραβευθεί τρεις φορές με Grammy, 11 single της έχουν φθάσει στο top 10 singles και τρία έχουν γίνει No 1 από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, το 2002. Και τα 8 άλμπουμ της έχουν φτάσει στο Top 3 στις ΗΠΑ. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της «The Meaning of Life» κυκλοφόρησε το 2017 και έφθασε στο νούμερο 2.

Σημειώνεται τέλος πως η Κέλι Κλάρκσον συνεχίζει προς τον παρόν την περιοδεία της με τίτλο «The Meaning of Life Tour» ενώ είναι επίσης κριτής στο μουσικό τηλεπαιχνίδι The Voice.

https://www.youtube.com/watch?v=SPFuaL6GMEI

Only in

Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε να προβάρει το κοστούμι της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η αισιοδοξία στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και η εδραίωση στη δεύτερη θέση στην πρώτη δημοσκόπηση μετά την εκλογή Ανδρουλάκη. Η «σκιώδης κυβέρνηση» και η ορμή από τις εσωκομματικές εκλογές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024