Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το γράμμα που άργησε να φτάσει τον έκανε δισεκατομμυριούχο

Το γράμμα που άργησε να φτάσει τον έκανε δισεκατομμυριούχο

Ένα γράμμα που περίμενε από την Στρατιωτική Ακαδημία προκειμένου να δει εάν τον έκανε δεκτό, άργησε να φτάσει στο σπίτι του δύο μήνες με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η φοίτησή του σε πανεπιστήμιο και να ανοίξει ο δρόμος ώστε να γίνει δισεκατομμυριούχος

Ένα γράμμα που περίμενε από την Στρατιωτική Ακαδημία προκειμένου να δει εάν τον έκανε δεκτό, άργησε να φτάσει στο σπίτι του δύο μήνες με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η φοίτησή του σε πανεπιστήμιο και να ανοίξει ο δρόμος ώστε να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Ο λόγος για τον Σκοτι Φαργκόρ, ενός 39χρονου Αυστραλού επιχειρηματία ο οποίος κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνει δισεκατομμυριούζος στον τομέα της τεχνολογίας.

Ο Σκοτ, μόλις τελείωσε το Λύκειο, σκέφτηκε να μπει στη μεγαλύτερη στρατιωτική ακαδημία της χώρας. Ο ίδιος περίμενε το γράμμα από την Ακαδημία το οποίο όμως χάθηκε και έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση. Όταν τελικά έφτασε  είχε  ήδη επιλέξει να πάει στο πανεπιστήμιο όπου γνώρισε τον σημερινό του συνεργάτη Μάικ Κάνον – Μπρουκς με τον οποίο έστησαν μία εταιρεία λογισμικού που εξελίχθηκε σε κολοσσό.

Χρησιμοποιώντας μόνο μια πιστωτική κάρτα οι δύο συνεργάτες χρηματοδότησαν την εταιρεία λογισμικού Atlassian το 2002 ενώ αυτή τη στιγμή η εταιρεία κοστολογείται στα 25 δισ ευρώ. Μιλώντας στο BBC ο Σκοτ ανέφερε πως «εάν αυτό το γράμμα ερχόταν στην ώρα του, η ιστορία μου θα ήταν κάπως διαφορετική.».

Only in

Κλίμα απαισιοδοξίας για την οικονομία (και) στον επιχειρηματικό κόσμο, δεν πείθουν τα κυβερνητικά μέτρα

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει το οικονομικό κλίμα δεν πείθει ούτε τις επιχειρήσεις που εκτιμούν πως η οικονομική κατάσταση το επόμενο εξάμηνο θα είναι αρνητική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024