Είναι γνωστό ότι τα ριάλιτι ανοίγουν διάφορες πόρτες, σε πολλούς από τους παίκτες που επιλέγουν να συμμετάσχουν σε αυτά.
Το Next Top Model που προβλήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία τη φετινή σεζόν δεν αποτελεί διαφορά.
Πολλές διαγωνιζόμενες, μετά το τέλος του παιχνιδιού, είτε έφτασαν μακριά σε αυτό είτε όχι, άνοιξαν τα «φτερά» τους για νέες περιπέτειες, στον χώρο της μόδας, αλλά και έξω από αυτόν.
Το τελευταίο φαίνεται πως ισχύει για την Άννα Τσακουρίδου, η οποία μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, επέστρεψε στον χορό.
Η όμορφη Άννα, που πριν μπει στο σπίτι ήταν μαζορέτα στον μπασκετικό Ολυμπιακό, συμμετέχει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Τάμτα για τη φετινή Eurovision.
Η Άννα Τσακουρίδου βρίσκεται στο πλευρό της Τάμτα και στις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά, ενώ το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα επιλεγεί να εμφανιστεί μαζί τηQς και στη σκηνή της Eurovision, μια και αποτέλεσε κομμάτι του κλιπ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.