Η Νταρουσάφακα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν κατώτερη των περιστάσεων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κατάφερε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα του Ρικ Πιτίνο με συνέπεια να χάσει εύκολα και με μεγάλη διαφορά.Ο προπονητής της Σελτούκ Ερνάκ μάλιστα μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που παίρνουν τις κρίσιμες αποφάσεις και δήλωσε:
«Εξαιτίας των κακών επιλογών μας στην επίθεση δώσαμε στον αντίπαλο πολλές ευκαιρίες για σκορ στο τρανζίσιον. Όπως είπα πριν το ματς, ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες, που παίρνουν τις αποφάσεις.
Έβαλαν 91 πόντους, κάνοντας αυτό που έκαναν και την προηγούμενη εβδομάδα»,
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.