Τορτελίνια με λιαστή ντομάτα
Αλλάξτε τη συνηθισμένη γεύση της κλασικής σάλτσας ντομάτας με μία κίνηση
Υλικά για 4 μερίδες
1/2 κιλό τορτελίνια με γέμιση μανιταριού
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι λιαστή ντομάτα
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
3-4 κλαδάκια μαϊντανό
Εκτέλεση
Bράζετε τα τορτελίνια για 12 λεπτά και τα σουρώνετε. Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό και τη λιαστή ντομάτα. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτετε τον ντοματοχυμό. Aφήνετε τη σάλτσα να πάρει 1-2 βράσεις και ρίχνετε τη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό. Προσθέτετε 1 φλιτζανάκι νερό και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει σιγοβράζοντας. Σερβίρετε τα τορτελίνια με τη σάλτσα τους.
- Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό, Live σε inSports και Mega Play
- Ισραήλ: Έριξε φυλλάδια στη Γάζα με φωτογραφία της σορού του Σινουάρ – «Η Χαμάς δεν θα κυβερνά πια»
- Σεπόλια: Επανεμφάνιση ακροδεξιών στοιχείων μετά την επίθεση κατά μεταναστών
- Super League 2: Συνέχισαν με νίκες Πανιώνιος (2-1) και Κηφισιά (5-0, vid)
- Η βασική αρχή είναι πάντα η άμυνα…
- Διαψεύδει ο Κασσελάκης «σχέδια διάλυσης» του ΣΥΡΙΖΑ – Επιδιώκει την ενότητα, διαμηνύει