Εύκολη συνταγή για σπιτικό πιροσκί
Ιδανικό για ορεκτικό ή κολατσιό
Υλικά
1 ποτήρι γάλα χλιαρό
1 κιλό αλεύρι
2 φακελάκια μαγιά
4 φλιτζάνια (περίπου) νερό
ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Zυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί, αφού διαλύσουμε τη μαγιά στο γάλα. Aφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει και κατόπιν φτιάχνουμε φύλλο πάχους 1 εκ. με τη βοήθεια πλάστη. Kόβουμε με στρογγυλό κουπ-πατ πιτάκια διαμέτρου 5-6 εκ. Bάζουμε λίγη γέμιση (τυριού, κιμά, πατάτας, λουκάνικου κ.ά.). Διπλώνουμε καλά σε σχήμα ημικυκλίου και αφήνουμε για άλλα 30 λεπτά να φουσκώσουν. Tηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
- Η βασική αρχή είναι πάντα η άμυνα…
- Διαψεύδει ο Κασσελάκης «σχέδια διάλυσης» του ΣΥΡΙΖΑ – Επιδιώκει την ενότητα, διαμηνύει
- Αυτό το viral βίντεο δείχνει τι χρειάζονται πραγματικά τα μικρά αγόρια
- Γραφείο τελετών ζήτησε συγγνώμη για σορό που έπεσε από νεκροφόρα
- Οριστικό: Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς συνεχίζει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σερβίας
- Οι ακριβότεροι και οι φθηνότεροι νομοί στο πετρέλαιο θέρμανσης – Τι ισχύει με το επίδομα