Παναθηναϊκός: MVP ο Ντεσόν Τόμας

Ο Αμερικανός φόργουορντ βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη στον αγώνα με την Μπασκόνια και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε στον αγώνα με την Μπασκόνια, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Οι Πράσινοι με πρωταγωνιστή τον Ντεσόν Τόμας επικράτησαν με 72-70 για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και παρέμειναν στη μάχη για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν εξαιρετικός και οδήγησε την ομάδα του σε μία πολύ σημαντική νίκη, κερδίζοντας με το σπαθί του τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Τόμας παρέμεινε στο παρκέ για 26:12 λεπτά, στα οποία είχε 16 πόντους με 5/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 3/4 βολές, ενώ παράλληλα κατέβασε 5 ριμπάουντ, συγκεντρώνοντας 14 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον 27χρονο άσο, που έχει βρει ρυθμό και βγαίνει μπροστά στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπάσκετ

Μπάιντεν σε Ζελένσκι: Σου υπόσχομαι ότι η Ρωσία δεν θα νικήσει

«Η Ρωσία δεν θα υπερισχύσει», διεμήνυσε ο Μπάιντεν από το Οβάλ Γραφείο, 39 ημέρες πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ, που προβλέπονται αμφίρροπες κι ενδέχεται να κρίνουν εν πολλοίς την έκβαση του πολέμου

Σύνταξη

Συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν στις 23 Οκτωβρίου

Στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των BRICS η συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν στις 23 Οκτωβρίου - «Οι σχέσεις μας με την Τουρκία αναπτύσσονται σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του κοινοβουλευτικού»

Σύνταξη

«Δεν θα διστάσουμε να υποστηρίξουμε τη Χεζμπολάχ, είναι ισχυρότερη από ποτέ», διαμηνύει ο ηγέτης των Χούθι

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε τη Γάζα και την Παλαιστίνη γενικότερα, ούτε επίσης τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ», δεσμεύτηκε ο Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007