Είναι διάσημες, επιτυχημένες και μετρούν εκατομμύρια διαδικτυακών φίλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κι ενώ μπορεί να υπάρχει κάτι στη ζωή τους για το οποίο μπορεί να ντρέπονται, το σώμα τους και η εικόνα του, σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά.

Διεθνείς stars από το χώρο του μόντελινγκ, τον κινηματογράφο και τη μουσική σκηνή δε διστάζουν να δημοσιεύσουν στο προφίλ τους στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται σημάδια στο σώμα τους, ραγάδες ή κυτταρίτιδα, γκρεμίζοντας τον μύθο του «αψεγάδιαστου σώματος».

Πρόσφατα μάλιστα η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Jessie J χρησιμοποίησε τη δύναμη της στα social media και έδωσε αποστομωτική απάντηση σε όσους εξαπέλυσαν πυρά για την κυτταρίτιδα της.

Φορώντας το μαγιό της και χωρίς να έχει επεξεργαστεί την φωτογραφία της με κάποιο φίλτρο Jessie J έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σε όσους σχολιάζουν ότι έχω κυτταρίτιδα, θα ήθελα να πω ότι το γνωρίζω, έχω καθρέπτη».

Εκατόνταδες followers επικρότησαν αυτή της την κίνηση και την αποθέωσαν με τα σχόλιά τους.

Όπως θα δέιτε παρακάτω η Jessie J δεν είναι η μόνη ακομπλεξάριστη διάσημη καθώς πολλές κυρίες της showbiz, στέλνουν με το δικό τους τρόπο ένα body positive μήνυμα στα εκατομμύρια διαδικτυακών τους φίλων!

Jessie J

Ashley Graham

Chrissy Teigen

Amy Schumer

Demi Lovato

Hilary Duff

Kelly Rowland