Ο Γιώργος Μασούρας είναι σε εντυπωσιακή φόρμα και το δείχνει με τον Ολυμπιακό. Το δείχνει όμως και με την Εθνική ομάδα καθώς στο χθεσινό ματς ήταν «μέσα» σε δέκα φάσεις γκολ. Μεγάλη υπόθεση για την Εθνική να έχει στα «φτερά» παίκτη που απειλεί την αντίπαλη εστία
Δεν χωρά αμφιβολία πως σε παιχνίδια όπως το χθεσινό απέναντι στο Λίχτενσταϊν το ζητούμενο είναι να μην την «πατήσεις» και από την στιγμή που η Εθνική ομάδα πήρε τη νίκη, τώρα μπορεί να σκεφτεί τον πολύ δύσκολο αγώνα με την Βοσνία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.