Τα σαρκώδη χείλη προσδίδουν γοητεία στο πρόσωπο και σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια αποτελούν μεγάλη μόδα στον χώρο της ομορφιάς και του makeup.
Για να αναδείξετε, λοιπόν, τα χείλη σας με τον πιο απλό και ανώδυνο τρόπο, αρκεί να ακολουθήσετε τρία βήματα:
1. Να απολεπίσετε τα χείλη σας με οδοντόβουρτσα ή απολεπιστικό χειλιών
2. Ζωγραφίστε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι χειλιών
3. Απλώστε λίγο ενυδατικό κραγιόν για λάμψη και όγκο στη στιγμή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.