Ποια ομάδα του εξωτερικού έχει τρελάνει ο Κουλούρης
Το βελγικό σάιτ «Het Laatste Nieuws» σημειώνει ότι η Άντερλεχτ έχει παρακολουθήσει σε διψήφιο αριθμό αγώνων τον Ευθύμη Κουλούρη
Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της έως τώρα καριέρα του παίζοντας δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο.
Ο 23χρονος επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 16 γκολ, ενώ έχει άλλα 5 γκολ στο Κύπελλο και ένα στην Ευρώπη, μετρώντας συνολικά 22 τέρματα σε 30 επίσημα παιχνίδια στην ομάδα του Περιστερίου!
Οι φετινές του επιδόσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Άντερλεχτ, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα.
Το σάιτ «Het Laatste Nieuws» γράφει ότι η μεγάλη βελγική ομάδα έχει παρακολουθήσει σε διψήφιο αριθμό αγώνων τον Κουλούρη, αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη κίνηση για την απόκτηση του.
Ο Κουλούρη έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021). Στο Βέλγιο τον κοστολογούν στα 3 εκ. ευρώ, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Δικέφαλος ζητάει 5 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442