Το «κρυφό» ρεπό του Άρη ενόψει Παναθηναϊκού
Η έλλειψη χρόνου οδηγεί τον Παντελίδη σε ένα τέχνασμα για ξεκούραση των παικτών ενόψει της αναμέτρησης που θα δώσει ο Άρης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (6/4, 19:00)
Η διεξαγωγή του αγώνα του ΟΑΚΑ Σάββατο, δεν επιτρέπει να χαθεί καμία εργατοώρα στο Κλεάνθης Βικελίδης κάτι που γνωρίζει πολύ καλά φυσικά ο Σάββας Παντελίδης.
Όμως ο προπονητής του Άρη ξέρει ότι στην τελική ευθεία της σεζόν και η ξεκούραση των ποδοσφαιριστών είναι πολύ σημαντική.
Προκειμένου λοιπόν και να τους ξεκουράσει αλλά και να διατηρήσει στον αριθμό πέντε τις προπονήσεις της εβδομάδας, έκανε χθες το πρωί την πρώτη προπόνηση του κύκλου και όρισε την επόμενη σήμερα το απόγευμα, ώστε όλοι να έχουν ένα 24ωρο στη διάθεσή τους για την επιθυμητή ανάκτηση δυνάμεων.
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442