Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (2/4) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τρέξει θέματα της ομάδας, αλλά και των επιχειρήσεων του. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ήρθε στη Μακεδονία γιατί πρώτα απ’ όλα του έλειψε η ομάδα. Ο Σαββίδης θέλει να ευχαριστήσει τους παίκτες για το δώρο που του έκαναν στο ματς με την Ξάνθη όπου του αφιέρωσαν τη νίκη για τα γενέθλια του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.